Airless Latex Spuiten

Oros Schilders . E: - info@orosschilders.nl

Navolaan 140 , 6414 HK, Heerlen , T. 06-84446907

KvK -01179183 :Btw : NL257370560B01

Follow us:

Email: info@orosschilders.nl

 

Contact : 06-84446907

Airless latex spuiten:

 

Met airless latex spuiten kunnen we superstrak werk leveren. Omdat het werk aanzienlijk sneller gaat dan traditioneel rollen, is er een grote tijdswinst te boeken en daardoor prijs/technisch erg interessant. .Bij latex spuiten staan wij garant voor kwaliteit. Wij spuiten daarom alleen latex van kwaliteit merken. Deze zijn afschrobbaar en duurzaam in gebruik. Daarnaast dekt de verf beter en krijgt u op lange termijn geen vergeling of andere verkleuring van uw wanden. Een investering waar u nog jarenlang plezier van heeft!

In veel situaties kan airless latex spuitwerk ook op structuur ondergronden zoals spack of spachtelputz worden toegepast. Wij spuiten een complete woning in 1 a 2 dagen. In het afplakken gaat veel tijd zitten, het spuitproces gaat razend snel.

 

Offerte latex spuiten

 

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte latex spuiten aanvragen. Door onze jarenlange ervaring en investeringen in meerdere geavanceerde pompen kunnen wij hoge kwaliteit leveren, elke klus uitvoeren en advies op maat geven indien gewenst. Daarnaast zijn we ook inzetbaar voor schilderwerkzaamheden. Voor extra informatie en de werkwijze kunt u terecht op de rest van onze website.

 

Mocht u vragen hebben dan horen wij dat graag. U kunt ons bereiken per email en telefoon, of via het formulier op deze website.

Krachtige Airless membraampomp met een opbrengst van 4 liter per minuut. Een instelbare werkdruk van maximaal 220Bar, krachtige 1100Watt inductiemotor en 6 liter kunststof trechter met deksel. Compleet gebruiksklaar geleverd met 15 meter slang spuitpistool en spuittip 517. Voor het industriematig verspuiten van voorstrijken, 2 componenten lakken, latex, watergedragen muurverven, dakcoatingen, synthetische lakken, sneldrogende coatings etc. Deze Airless membraampomp is onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen.

Copyright @ All Rights Reserved

Bank